Praktiska tips Detaljplanera korta, målinriktade program, som matchar ditt behov. Ta hjälp av tränarna på gymmet. © Colourbox

Styrketräning

Man kan bli betydligt starkare genom att träna målinriktat och med rätt viktbelastning. ErsätterStyrketräning är både ett utmärkt alternativ och komplement till utomhusträning. Det gäller oavsett vilken idrott man utövar. Kondition/uthållighetStyrketräning ger inte bättre kondition, men en ökad muskelmassa gör att man får bättre uthållighet. Styrka/smidighet

14 oktober 2010

Man kan bli betydligt starkare genom att träna målinriktat och med rätt viktbelastning.

Ersätter

Styrketräning är både ett utmärkt alternativ och komplement till utomhusträning. Det gäller oavsett vilken idrott man utövar.

Kondition/uthållighet

Styrketräning ger inte bättre kondition, men en ökad muskelmassa gör att man får bättre uthållighet.

Styrka/smidighet

Man blir starkare och får större muskler i de specifika delar av kroppen som tränas. Det är även bra för kroppsvikten eftersom mer muskler ökar förbränningen. Kroppshållningen blir också mer upprätt, balansen förbättras och skelettet stärks.

Mentalt

Många motiveras av att styrketräning snabbt ger resultat. Det innebär att man redan till nästa sommar kan se resultatet när badsäsongen drar igång.

Tillgänglighet

Mycket enkelt! Träna hemma eller på gymmet.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig