Tänk på Sänk axlarna så långt bort från öronen som möjligt.

Golvpress - styrkeövning

VIDEO: Träna hela kroppen, bland annat med den här effektiva styrkeövningen

Övning på video: B2 - Golvpress


Du träner:

Axlarna, bröstet och baksidan av överarmarna.

Startposition:

Ligg på rygg och håll en skivstång mitt över bröstkorgen.

Tempo:

03:00 sek. (1 sek. upp, 2 sek. ned)

Rörelsen:

Pressa upp skivstången med raka armar och sänk sedan ner den mot golvet. Stanna upp när armbågarna nästan nuddar golvet.

Gör övningen 6–10 gånger och gå sedan tillbaka till övning B1 utan att vila. Först efter ännu ett set av B1 är trippelsetet klart och du kan göra en paus på två minuter.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig