Världens bästa magövning

Om du vill uppgradera din magträning, så ska du kolla in dessa övningar. De kommer garanterat att få dina bålmuskler att jobba hårdare än någonsin förut.

17 augusti 2016

Roll-out kallas ibland för världens bästa magövning och övningen ger dig garanterat också en superstark bålmuskulatur.

Är du erfaren och vill ha nya krävande utmaningar, så visar vi här några alternativa och rätt tuffa varianter av övningen.

Tre extra hårda rull-övningar

1. Den tuffa 

Den tuffa

Namn: Sidorullning

Gör så här: Stå på knä med raka armar och håll maghjulet vid sidan. Rulla ut åt sidan.

2. Den grymma

Den grymma

Namn: Stående rullning 

Gör så här: Stå framåtböjd med raka ben och med maghjulet rakt under dina axlar. Håll benen raka hela tiden och rulla fram och tillbaka.

3. Den omöjliga

Den omöjliga

Namn: Stålmannen-rullning

Gör så här: Stå på knä och vila ena handen på en hantel med lösa viktskivor. Rulla fram och tillbaka samtidigt som du håller den andra armen bakom ryggen.

VILL DU OCKSÅ HA starka bålmuskler? Just nu får du ett maghjul av utmärkt kvalitet tillsammans med Aktiv Träning. Maghjulet är designat med dubbla hjul, vilket ger bra stabilitet, och ergonomiska handtag med fördjupningar för fingrarna. Maghjulet ingår i vårt stora träningsset med maghjul, träningsmatta, gummiband, övningsguide och 3 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto – totalt 149 kr). Läs mer om det suveräna erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många kilometer cykelpendlar du varje dag?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig