Tre genvägar till snygga magrutor

Vägen till snygga magrutor kan verka lång och brant. Men genom att använda dessa tre genvägar kommer du garanterat att se resultat!

3 maj 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Magrutor kommer inte fram av sig själva bara för att man kör den ena serien med situps efter den andra. Magrutor handlar till 75% om kost och till 25% om träning. Det krävs därför att man tänker lite extra på vad man stoppar i munnen om man vill ha snygga magrutor. Vi har sammanställt en lista med de tre viktigaste elementen för att uppnå målet.

HACK #1 – skippa all skräpmat

Det krävs karaktär för att uppnå magrutor. Du bör skippa raffinerat socker, förädlade matvaror, alkohol och spannmålsprodukter. Det kan kanske verka drastiskt, men förutom att det kommer att ge dig bättre förutsättningar att få snygga magmuskler, så kommer det också att boosta din energinivå och stärka din hälsa rent allmänt.

HACK #2 – ta det lugnt med din konditionsträning

Förutom att det kan ta emot att släpa sig själv fram på vägarna för att löpa massor av mil, så är det heller inte nödvändigtvis den bästa metoden för att uppnå en viktnedgång och få snygga magrutor. Intervallträning med hög intensitet är däremot en bättre metod när det handlar om att förbränna fett och bibehålla muskler. Exempelvis är ett HIIT-pass på 20–30 minuter inklusive några lugna pauser ett perfekt alternativ.

HACK #3 – res på dig

Crunches och situps är vanliga magövningar, men de är bägge också exempel på övningar där man ligger ned. Se i stället till att resa på dig och ersätt de tidigare nämnda övningarna med exempelvis marklyft, knäböj och thrusters. På så sätt tränas den mesta delen av kroppen.

rel="nofollow">Har din träningsväska gjort sitt? Få en snygg kvalitetsväska från Salomon tillsammans med Aktiv Träning till ett KRAFTIGT nedsatt pris.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: