Magrutor – så får du magrutor
Så får du magrutor

Få magrutor på sex veckor. Följ Aktiv Tränings magrute-kur – så är din mage snart platt, trimmad och redo för strandsäsongen.

© Colourbox

Magrutor: få platt mage på sex veckor

Här är kuren som ger dig magrutor på rekordtid. Vi har lagt upp en komplett kur som med hjälp av bl.a. fettförbrännande kost, målmedveten magträning och sömn garanterar dig en platt och trimmad mage om bara sex veckor. Ta del av hela planen här.

Magrute-kuren

Oroar du dig för att det snart är dags att ta på badbyxorna igen? Haka i så fall på vår supereffektiva magrutekur som garanterat ger dig synliga resultat på bara sex veckor.

magrute-kuren har vi sammanställt de nyaste rönen gällande kost, träning och livsstil och lagt upp en plan som målmedvetet stärker magmusklerna och minskar magfettet på flera fronter.


Magrutor och kost

Via kosten säkerställer du inte bara att du får i dig rätt mängd kalorier. Du påverkar också förbränningen och blodsockret – och ökar intaget av vissa utvalda livsmedel som i sin tur direkt förhindrar fettet från att sätta sig på magen.


Magrutor och träning

Via träningen stärker du musklerna och ökar kroppens förbränning betydligt. Och med några enkla livsstilsförändringar kan du påverka kroppens hormonbalans och tarmsystem, så att fettet inte sätter sig på magen.


3x3 vägar till magrutor

Magrutekuren består av 3x3 insatsområden som du ska fokusera på under de följande sex veckorna. Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskilt insatsområde. Sedan är det bara att börja.

Dina magrutor väntar runt hörnet.

Magrutor: så får du platt mage på sex veckor

Få magrutor: Kost

Bort med stärkelse och alkohol och öka intaget av kost som mättar bra – och som förhindrar fettet från att sätta sig på magen. Här är dina insatsområden:
  • Färre kalorier
  • Kost som förbränner magfett
  • Ingen alkohol
Få din nya kostplan som ger dig magrutor här

Få magrutor: Träning

Det räcker inte med att bara göra magövningar. Du behöver även ägna dig åt träning som förbränner fett och som ökar ämnesomsättningen – och göra rätt övningar för hela magen. Här är dina insatsområden:
  • Lugn motion
  • Intervallträning
  • Styrketräning
Få din nya träningsplan som ger dig magrutor här

Få magrutor: livsstil

Hormonbalansen och tarmfunktionen har stor betydelse för hur magen mår, och var fettet sätter sig. Här är dina insatsområden:
  • Stress
  • Sömn
  • Matsmältning
Slappna av och få platt mage – gör så här

Vi rekommenderar: Smart löparbälte

Nu kan du förvara din mobil, dina nycklar och ditt kreditkort på ett lätt och säkert sätt när du tränar. Med detta smarta bälte kan du nämligen ta med dig alla viktiga saker på löprundan, cykeln eller när du ska till gymmet. Bältet har två fickor av ett stretchigt material som håller dina prylar på plats utan att du knappt märker att du har dem med dig.


I fickorna kan du ha med dig dina nycklar i den ena, medan mobilen ligger i tryggt förvar utan att bli repad i den andra. Den stora fickan har en liten öppning bak för ett par hörlurar, och dessutom är bältet vattenavvisande så att dina saker inte blir blöta. Just nu kan du få det smarta löparbältet tillsammans med 2 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, för BARA 69:50 kr (+29:50 kr. i porto och exp.avg.) TOTALT 99 kr. Du får också en digital löparguide med massor av tips till hur du blir en snabbare och bättre löpare. Läs mer om erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Använder du solkräm när du tränar utomhus?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: