Magrutor – så får du magrutor
Så får du magrutor

Få magrutor på sex veckor. Följ Aktiv Tränings magrute-kur – så är din mage snart platt, trimmad och redo för strandsäsongen.

© Colourbox

Magrutor: få platt mage på sex veckor

Här är kuren som ger dig magrutor på rekordtid. Vi har lagt upp en komplett kur som med hjälp av bl.a. fettförbrännande kost, målmedveten magträning och sömn garanterar dig en platt och trimmad mage om bara sex veckor. Ta del av hela planen här.

Magrute-kuren

Oroar du dig för att det snart är dags att ta på badbyxorna igen? Haka i så fall på vår supereffektiva magrutekur som garanterat ger dig synliga resultat på bara sex veckor.

magrute-kuren har vi sammanställt de nyaste rönen gällande kost, träning och livsstil och lagt upp en plan som målmedvetet stärker magmusklerna och minskar magfettet på flera fronter.


Magrutor och kost

Via kosten säkerställer du inte bara att du får i dig rätt mängd kalorier. Du påverkar också förbränningen och blodsockret – och ökar intaget av vissa utvalda livsmedel som i sin tur direkt förhindrar fettet från att sätta sig på magen.


Magrutor och träning

Via träningen stärker du musklerna och ökar kroppens förbränning betydligt. Och med några enkla livsstilsförändringar kan du påverka kroppens hormonbalans och tarmsystem, så att fettet inte sätter sig på magen.


3x3 vägar till magrutor

Magrutekuren består av 3x3 insatsområden som du ska fokusera på under de följande sex veckorna. Klicka dig vidare för att läsa mer om varje enskilt insatsområde. Sedan är det bara att börja.

Dina magrutor väntar runt hörnet.

Aktiv Träning rekommenderar: Effektivt träningsset

VILL DU OCKSÅ HA starka rygg- och magmuskler? Det kan du också få. Ett av de allra bästa sätten är att använda ett maghjul. Några minuters träning varje dag stärker din bålmuskulatur, ger dig en bättre hållning och gör så att du undviker att sjunka ihop i överkroppen med ryggont som följd.

JUST NU FÅR du ett maghjul av utmärkt kvalitet tillsammans med Aktiv Träning. Maghjulet är designat med dubbla hjul, vilket ger bra stabilitet, och ergonomiska handtag med fördjupningar för fingrarna. Maghjulet ingår i vårt stora träningsset med maghjul, träningsmatta, gummiband, övningsguide och 3 nummer av Aktiv Träning för ENDAST 99:50 kr (+ 49:50 kr i porto – totalt 149 kr). Läs mer om det suveräna erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: