Fyra tips till framgång på gymmet

Det är lätt att träningen på gymmet blir en vana som aldrig ger några resultat. Men med dessa fyra tips kommer du garanterat att nå framgång med din träning!

12 juni 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Om du håller fast vid samma gamla rutiner som inte verkar ge några resultat, så är det kanske läge att prova på dessa tips!

Om du vill nå framgång med din träning, så börjar den ”resan” redan i omklädningsrummet.

Det kan vara tufft att stå och titta på alla vältränade män och kvinnor utan att känna sig lite underlägsen, men det gäller att skärma av sig från omgivningen och fokusera på SITT mål. Fortsätt träna och sluta oroa dig över hur du ser ut, eller vad andra tänker.

Du behöver inte använda ALLA träningsmaskinerna eller delta i ALLA klasser.

När man tränar på gym kan man snabbt tro att man blir bättre bara man utnyttjar alla möjligheter. Skippa det tankesättet och ta istället reda på vad det är som fungerar bäst för dig!

Om något inte fungerar – så skippa det.

Om du inte får ut det du vill av din träning så gör något annat. Byt viktskivor, ändra antalet repetitioner eller intensiteten – och ta reda på vad det är som ger bäst resultat.

Fråga dem som har uppnått de resultat du siktar på.

Om du ser en person som har uppnått något av det som du siktar på, så fråga dem hur de har lyckats med det. Vilka övningar har de använt sig av och hur har deras kosthållning sett ut? De du frågar kommer att ta det som en komplimang och du får själv värdefulla tips om hur du ska göra för att lyckas med samma sak.

Lycka till med träningen!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: