Fem saker som bara gymmedlemmar förstår

Det finns några saker som du nog inte är medveten om innan du skaffar gymkort!

29 september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Innan du börjar träna på gym så finns det nog en hel del saker som du helt enkelt inte är medveten om. Men om du redan har ett gymkort, så kan du säkert nicka igenkännande till flera av dessa saker!

#1

Man lär känna en massa människor när man tränar – men man lär sig aldrig riktigt deras namn. Det är inte ovanligt att många tränar på samma tider och ger varandra tips och stöttning utan att det för den skull innebär att den ene vet vad den andre heter.

#2

Man kan inte undvika att ta emot både önskade och oönskade tränings- och kostråd från de största snubbarna på gymmet. De ödar mycket av sin tid på att träna och äta rätt för att nå sina mål – och då kan det vara svårt att hålla inne med sin kunskap.

#3

Folk har mycket olika inställning till personavstånd och hygien. Du kommer säkert att stöta på oblyga personer som står och pratar spritt språngande nakna i omklädningsrummet. Och det är definitivt inte alla som tycker att det är viktigt att torka bort svett från maskinerna efter att de tränat.

#4

Oavsett hur mycket träningskläder du köper – så kommer din favorittröja alltid att ligga i tvätten när du vill använda den ...

#5

Plötsligt handlar det inte bara om fitness längre. När du blivit riktigt biten så räcker det inte längre att bara fokusera på träningen. Kost, sömn och alkoholintag kommer du att se annorlunda på jämfört med tidigare.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: