Därför ska du dejta en kvinna som styrketränar

Det finns många bra skäl till att kvinnor som styrketränar är att föredra! Här är sju bra skäl till varför det är bra att dejta en kvinna som orkar bära tunga saker.

30 september 2019 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Har du turen att vara ihop med en kvinna som styrketränar? Då känner du säkert igen alla dessa positiva saker som blir resultatet av att dejta en kvinnlig träningsnörd!

#1 Du slipper bära hennes axelväska fastän den är extremt tung. Hon sträcker hellre axeln än låter någon annan bära väskan.

#2 Hon bryr sig inte så mycket om hur hon ser ut. När du har van dig vid att se henne i ansiktet när hon tar 60 kilo i bänkpress, så spelar det plötsligt inte så stor roll för henne hur hon ser ut inför dig även när hon är sminkad.

#3 Du blir inte utskälld om du säger att hennes rumpa ser stor ut. Däremot kan du vara säker på att få en high-five!

#4 Du har en evig träningspartner. Det blir alltid lättare att komma iväg till gymmet om man är två.

#5 Du kan prata hur mycket du vill om marklyft och biceps curls. En romantisk middag kan MYCKET VÄL innehålla samtal om hur många repetitioner som är lagom i en viss typ av träningsprogram.

#6 Hon kommer alltid att hålla dig i form. Det finns ingen bättre motivation än att hon börjar knappa in på dig när ni gör kick-backs!

#7 Att flytta tar ungefär hälften så lång tid när två personer hjälps åt att bära alla tunga saker. Detsamma gäller när vinterdäcken ska tas ned från vinden.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket mål har du med din träning under nästa år?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: