Så fixar du din bästa träningssäsong hittills

De lata semesterdagarna är över. Nu är det dags att tagga till inför en ny träningssäsong. Jaybird kommer med fyra inspirerande tips för dig som vill maxa träningen i höst.

24 augusti 2017

1. Sätt en målbild

Vad är målet med din träning? Smidigare muskler, bättre kondition eller kanske en kombination av de bägge? Att förstå varför du tränar och veta vad du vill uppnå med träningen ger dig rätt förutsättningar för en god start. 

2. Utmana dig själv

Vill du att det här ska bli din bästa träningssäsong hittills? Då är det dags att höja ribban ett steg. Testa något nytt så som crossfit eller distanslöpning eller utöka din träning från två pass till tre pass i veckan. 

3. Rätt träningsprylar peppar dig

Att lyssna på musik är ett smart knep för att peppa dig själv när du tränar, vilket är viktigt när motivationen är nere efter en lång dag på jobbet. Oavsett om du ska styrketräna på gymmet eller ta en löprunda i skogen är det då viktigt att du har ett par bra hörlurar som sitter som de ska när du rör på dig. Jaybird X3 Sport Bluetooth Headphones är marknadens vassaste trådlösa hörlurar som både är svettresistenta och ger ett perfekt grepp. 

4. Träna rätt

Kunskap kring träning är A och O för att du ska maxa den här träningssäsongen ordentligt. Det vill säga att det är viktigt att du vet hur du ska springa och hur du använder träningsmaskinerna på rätt sätt för att inte skada kroppen. Ta hjälp av experter och läs på kring din träning. 

Jaybird X3 Sport Bluetooth Headphones
 – Bring music to where you sweat!
Jaybird X3 Sport Bluetooth Headphones
 – Bring music to where you sweat!

Slipp krånglet med sladdar som stör dig när du tränar. Jaybirds Bluetooth-hörlurar underlättar när du ska träna! Dessa hörlurar är patenterade med sportöronvingar och har ett grepp i övre, bakre och undre delen av örat för en supersäkrad passform. Hörlurarna är funktionella och låter dig justera ljudet själv – ett extra plus är att hörlurarna har 8 timmar batteritid, så du slipper oroa dig för musiken ska tystna under träningspasset. 

Andra viktiga funktioner:

  • Hörlurarna är svettresistenta och formpassade.
  • De har en bekväm passform.
  • Jaybird MySound-appen gör att du helt kan välja din ljudprofil.
  • Sportiga Bluetooth-hörlurar i mikrostorlek. 

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilken form av gruppträning föredrar du på gymmet?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: