© Göteborgsvarvet

Viktig information inför start - 5

MATSERVERINGSpacy’s har försäljning av mat och dryck i start- och målområdet. TOALETTERToaletter från Hyrtoaletten finns i anslutning till alla vätskestationer och vid start- och målområdet. MILJÖ GöteborgsVarvet samarbetar med Renova för att skapa en bättre miljö. Hjälp oss genom att använda våra sopbehållare och källsortera gärna. TURISTINFORMATIONTuristbyrån, Göteborg&Co, 020-83 84 85, goteborg.comTÄVLINGSREGLER

11 april 2012

MATSERVERING Spacy’s har försäljning av mat och dryck i start- och målområdet.

TOALETTER Toaletter från Hyrtoaletten finns i anslutning till alla vätskestationer och vid start- och målområdet.

MILJÖ GöteborgsVarvet samarbetar med Renova för att skapa en bättre miljö. Hjälp oss genom att använda våra sopbehållare och källsortera gärna.

TURISTINFORMATION Turistbyrån, Göteborg&Co, 020-83 84 85, goteborg.com

TÄVLINGSREGLER GöteborgsVarvet är en tävling sanktionerad av Svenska Friidrottsförbundet och genomförs i enlighet med SFIF:s regler för långlopp. Varje löpare ställer upp på egen risk. Med tanke på olycksrisk och säkerhet är det inte tillåtet att gå/springa med stavar, cykla, åka inlines eller springa med barnvagn.

ARRANGÖR Arrangör är Göteborgs Friidrottsförbund och överskottet från GöteborgsVarvet går direkt tillbaka till arrangerande föreningar och deras ungdomsverksamhet.

ANMÄLAN GöteborgsVarvet 2012 är fulltecknat och vi tar ej emot fler anmälningar. Anmälan till våra övriga lopp är öppen, se information på hemsidan. Den officiella anmälan till GöteborgsVarvet 18 maj 2013 öppnar 1 juni. Du som varit anmäld till loppet tidigare, är välkommen att göra din anmälan till 2012 redan nu, via vår hemsida. Anmäler du dig senast den 31 maj 2012, har du garanterat plats i GöteborgsVarvet nästa år.

SPECIAL GÖTEBORGSVARVET Fredag 11 maj kl 11.00, för begåvningsmässigt funktionshindrade i alla åldrar. Löparservice vid start från kl 09.

STAV GÖTEBORGSVARVET Torsdag 10 maj kl 18.00, alla åldrar, med eller utan stavar. 7 eller 10 km i vackra och kuperade Änggårdsbergen och Botaniska Trädgården. Information och nummerlappsutdelning finns i Frölundaborg.

MELLAN, LILLA OCH MINI GÖTEBORGSVARVET Söndagen den 13 maj arrangerar vi festliga löplopp för barn och ungdomar upp till 19 år. Efteranmälan, information och nummerlappar i Frölundaborg.

Lilla GöteborgsVarvet är för löpare födda 1999–2005,

Mellan GöteborgsVarvet för löpare födda 1992–98.

För de yngsta, födda 2006 och senare, arrangerar vi Mini GöteborgsVarvet (250 meter). Anmälan till detta lopp sker i Frölundaborg eller vid start. Mer information om våra ungdomslopp hittar du på vår hemsida.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Använder du någon teknikpryl för att registrera din träning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig