© Göteborgsvarvet

Viktig information inför start - 2

TEAM, VOLVO, VGR OCH VÄLGÖRENHET Nummerlapp och ev. t-shirt hämtas i Frölundaborg, mot uppvisande av startbevis vid en speciell utlämningsdisk. Volvo och VGR-anställda kan hitta mer information på sitt intranät. VÄRDEINLÄMNING OCH EFFEKTFÖRVARINGDamer: bakom Friidrottens Hus/ mässan. Herrar: på Dalens grusplaner (norr om starten).

11 april 2012

TEAM, VOLVO, VGR OCH VÄLGÖRENHET Nummerlapp och ev. t-shirt hämtas i Frölundaborg, mot uppvisande av startbevis vid en speciell utlämningsdisk. Volvo och VGR-anställda kan hitta mer information på sitt intranät.

VÄRDEINLÄMNING OCH EFFEKTFÖRVARING Damer: bakom Friidrottens Hus/ mässan. Herrar: på Dalens grusplaner (norr om starten).

Fäst den övre delen av nummerlappen på väskan. Din nummerlapp gäller sedan som kvitto när du hämtar ut dina saker. Effektförvaringen organiseras i samarbete med Göteborg Energi DinEl.

Öppet: kl 10–19.30.

OMKLÄDNING OCH DUSCH Damer: Slottsskogshallen och Slottsskogsrinken bakom Friidrottens Hus.

Herrar: på Dalens grusplaner (norr om starten). För de löpare som ingår i TEAM Guld finns omklädning och dusch på Slottsskogsvallen.

STARTEN Starten sker på Margretebergsgatan, se kartskiss i startbeviset. Inpassering sker från den bakre delen av startområdet. Ditt startnummer och din startgrupp hittar du på ditt startbevis och på din nummerlapp.

Det är viktigt att du startar i rätt grupp. Löpare som startar i en tidigare grupp än den de tilldelats kommer att plockas bort ur resultatlistan. Det är inte tillåtet att byta startgrupp eller att överlämna nummerlappen till en annan löpare. Du bör vara inne i startområdet senast 30 minuter före din start. Före start blir det gemensam uppvärmning under ledning av SATS.

BANLÄNGD 21 097,5 meter, en halv maraton. Banan är kontrollmätt av en IAAF-legitimerad banmätare. Se rundan här.

HÅLL TILL HÖGER Vill du ta det lugnare än andra – håll till höger, så hjälps vi åt att göra vänstra delen av banan till omkörningsfil.

VÄTSKA OCH FÖRBEREDELSER Se till att vara tränad för uppgiften. Tänk även på att ladda på rätt sätt med vätska. Läs rekommendationer om vätskeintag inför loppet på vår hemsida. Göteborg Energi skänker en flaska till alla löpare som du får i samband med att du hämtar din nummerlapp. I målområdet finns tappställen för vatten där du kan fylla på din flaska.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Använder du någon teknikpryl för att registrera din träning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig