Vässa din löpteknik och nå dina mål – Digital personlig coach hjälper dig

Är du sugen på att ta dig an ett längre lopp och kunna springa ännu snabbare, ännu längre och för evigt? Med en digital personlig coach förbättrar du din löpteknik och får rätt förutsättningar för att ta dig från start till mål på nytt personbästa.

7 februari 2020

Om du inte redan har svaret på den kanske viktigaste frågan, nämligen hur du ska bli bättre på att löpa och förstå dig på dina styrkor och svagheter, så får du svaret här. Racefox Run är en app som bygger på artificiell intelligens och det hela började hos en skidtokig familj.

– Mina barn åkte skidor, berättar Christer Norström, Co-Founder & Chairman, Racefox. Jag blev skidtränare och tänkte att man nog borde kunna ge de här ungdomarna en digital coach baserad på modern teknologi. Jag fick veta att alla helkroppsrörelser syns i bålen. Det fanns så mycket information att hämta.

En digital coach som ger dig råd

Racefox Run hjälper dig att utforma varje träningspass efter dina egna förutsättningar. På så vis kan du effektivisera varje rörelse och varje steg du tar. Du får en digital coach som hjälper dig med kroppshållningen och ditt rörelsemönster och talar om för dig hur dessa påverkar din löpning samtidigt som du springer och kanske är på väg uppför den brantaste backen du någonsin skådat.

– Vi vill göra skillnad för folkhälsan och förmedla nyttan med den här produkten. Det här är den bästa coachen du kan ha i öronen samtidigt som du springer och som förstår dina styrkor och svagheter. Du får konkreta löpråd direkt i löpspåret. Det här är verkligen modern teknologi när den är som häftigast, säger Magnus Jonsson, CEO & Co-Founder, Racefox.

Så klarar du loppet

Racefox Run motiverar dig att genomföra längre lopp och ger dig rätt förutsättningar för att springa Göteborgsvarvet eller kanske Lidingöloppet? Du får coachning i realtid, i löpspåret, och förbättrar teknik, balans och uthållighet. När du successivt utvecklar din löpteknik så anpassar sig Racefox Run efter din utveckling och hur du rör dig för att hela tiden vara steget före.

Monica använder Racefox Run

– Jag tycker jag ligger bra till med träningen inför Lidingöloppet, säger Monica i en intervju på www.racefox.com och fortsätter: men när jag gör analyserna i Racefox så ser jag att min bålstyrka inte är optimal. Jag sjunker ihop under löpningen så jag måste få ett bättre löpsteg helt enkelt.

Förbättra din löpteknik du också och skaffa Racefox Run.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: