© iStock

Sju skäl att dejta en löpare

Det finns många skäl att dejta en löpare. Vi har valt ut sju av dem här

8 juni 2010 av Redaktionen

Löpning är ett utmärkt sätt att ta hand om sin kropp och göra något för sig själv – inte för chefen, arbetskompisarna eller någon annan. Därför är löpare ofta rätt avslappnade som människor.

De flesta löpare är målmedvetna tävlingsmänniskor. Om du hellre vill ha en partner som har svårt att bestämma sig för om ni ska äta franskt, italienskt eller cornflakes, så ska du nog välja en annan typ.

  1. Löpare är fysiskt uthålliga, vilket kan vara en stor fördel. Och då tänker vi inte främst på att de kan promenera hur länge som helst…
  2. Som nyförälskade är det lätt att det blir många myskvällar framför teven med choklad, chips och smågodis. Det kommer inte att hända om du sällskapar med en löpare.
  3. Löpning ger massor av energi. Om du vill ha en partner som inte bara reser sig upp ur tevesoffan när batterierna till fjärrkontrollen tar slut, så kommer du att uppskatta en löpare.
  4. Löpning ökar den genomsnittliga livslängden. Om du träffar en trevlig löpare kan det ju vara bra att veta att ni kommer att kunna leva tillsammans så länge som möjligt.

    Behöver du fler bra skäl? Vad sägs om:

  5. Snygga ben, 
  6. Smala armar 
  7. Och en platt mage ...

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket mål har du med din träning under nästa år?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: