© iStock

Sju skäl att dejta en löpare

Det finns många skäl att dejta en löpare. Vi har valt ut sju av dem här

15 oktober 2018 av Christian Thestrup

Löpning är ett utmärkt sätt att ta hand om sin kropp och göra något för sig själv – inte för chefen, arbetskompisarna eller någon annan. Därför är löpare ofta rätt avslappnade som människor.

De flesta löpare är målmedvetna tävlingsmänniskor. Om du hellre vill ha en partner som har svårt att bestämma sig för om ni ska äta franskt, italienskt eller cornflakes, så ska du nog välja en annan typ.

  1. Löpare är fysiskt uthålliga, vilket kan vara en stor fördel. Och då tänker vi inte främst på att de kan promenera hur länge som helst…
  2. Som nyförälskade är det lätt att det blir många myskvällar framför teven med choklad, chips och smågodis. Det kommer inte att hända om du sällskapar med en löpare.
  3. Löpning ger massor av energi. Om du vill ha en partner som inte bara reser sig upp ur tevesoffan när batterierna till fjärrkontrollen tar slut, så kommer du att uppskatta en löpare.
  4. Löpning ökar den genomsnittliga livslängden. Om du träffar en trevlig löpare kan det ju vara bra att veta att ni kommer att kunna leva tillsammans så länge som möjligt.

    Behöver du fler bra skäl? Vad sägs om:

  5. Snygga ben, 
  6. Smala armar 
  7. Och en platt mage ...

Supererbjudande: Stort vinterpaket till dig

Håll värmen och bli sedd i mörkret för BARA 69:50 kr. Just nu kan du få en löparmössa, handskar, tubscarf, LED-armband och LED-belysning till skon + 2 nummer av Aktiv Träning för ett helt otroligt pris. Du får hela paketet med alla 5 prylar samt 2 nummer av Aktiv Träning för BARA 69:50 kr (+ 29:50 kr i porto). Erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker. Läs mycket mer här

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är ditt nästa stora mål?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig