Kom i gång med löpning – med Aktiv Träning!

Vill du komma i gång med löpning? Eller vill du bli en ännu bättre löpare? Och vill du att löpningen ska bli en bra vana? Anmäl dig i så fall till vår nya löpkurs där du får program, guider, övningar och massor av bra tips. Både nybörjare och erfarna är välkomna!

2 augusti 2020 av Redaktionen

Drömmer du om att komma i gång och springa? Kanske vill du flyga fram över asfalten och känna frisk luft i lungorna samtidigt som du känner hur din kropp blir starkare och full av energi? Eller kanske vill du bli en ännu bättre löpare? Eller bara göra löpningen till en hälsosam och bra vana?

Då ska du anmäla dig till vår helt nya onlinekurs! Våra löpexperter kommer under sex veckor inspirera, motivera och vägleda dig till hur du gör löpningen till en hälsosam och bra vana – som du garanterat kommer att fortsätta med framöver.

Löpning kanske inte är en aktivitet som tilltalar alla, men alla har nytta av att springa – både för den fysiska och mentala hälsan. Det gäller dock att få en bra start. Det hjälper vi dig med i den här kursen vars upplägg är indelat i två olika områden – ett för nybörjare som är ”gröna” inom löpningens värld, och ett för mer erfarna som redan är igång och löptränar. Du väljer själv vilket område som passar till just din nivå och dina ambitioner i samband med att du anmäler dig – sedan ska vi göra allt för att hjälpa dig att uppnå dina mål.


DÄRFÖR SKA DU ANMÄLA DIG TILL VÅR LÖPKURS:

 • Vi lär dig att lägga upp träningen på rätt sätt, så att du utvecklar dig och blir snabbare, starkare och uthålligare.
 • Vi hjälper dig att undvika alla vanliga misstag som går ut över löpglädjen och är skadliga för kroppen.
 • Du får en rad konkreta verktyg som gör din träning skonsammare och effektivare.
 • Vi styr din träning så att du blir både uthålligare OCH snabbare.
 • Du får koll på din löpteknik så att du kan springa effektivare och öda mindre energi.
 • Du får tips om hur du ska anpassa kosten efter din löpning.
 • Dessutom får du en lång rad motiverande, inspirerande och instruerande tips och knep som gör att det blir roligare, lättare och mer effektivt att springa.Kursen pågår som sagt i sex veckor. Det går till så att du fyra gånger i veckan får ett mail med enkla instruktioner, massor av inspiration, användbar kunskap, motivation och träningsråd som är klara att användas. Vi går igenom en sak i taget och efter sex veckor kommer du att kunna sätta upp helt nya mål med din löpning.

Totalt kan du se fram emot 24 målinriktade lektioner och hundratals råd, tips och knep för ditt nya liv som löpare. Du får också många bra råd som hjälper dig att köpa rätt löpskor, tips om hur du hinner med att träna, guide till en bättre och effektivare löpteknik samt massor av övningar som förebygger och behandlar löparskador.ALLT DETTA FÅR DU:

 • En professionell plan som tagits fram av våra experter för att du ska kunna utvecklas naturligt steg-för-steg.
 • Ett löpprogram anpassat till just din nivå – oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom löpning.
 • Fyra lektioner i veckan som innehåller allt från motivation via träningsupplägg och utveckling till skadeförebyggande åtgärder och bra löparkost.
 • Roliga och effektiva löppass som gör dig till en bättre löpare samtidigt som du får mer ork och energi till vardags.
 • En massa bra tips och verktyg som du kan ta fram och använda om och om igen – i många år framöver.

Löpning är rena medicinen mot det mesta i livet. Vi ser därför fram emot att få hjälpa dig att komma i gång med din löpträning – eller ge dig en knuff framåt om du redan är i gång och springer. Låt löpningen bli en hälsosam och energigivande del av din vardag!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket mål har du med din träning under nästa år?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: