© Colourbox

Skavsår på bröstvårtorna

F&S: Hur undviker jag att få skavsår på bröstvårtorna av löparlinnet?

22 december 2014

Antingen genom att skydda dem, t.ex. genom att tejpa över dem eller genom att ta på dig en tajt löpartröja som inte skaver mot huden.

Om du inte gillar att visa dig i supertajta löparkläder, så kan du ta på dig din vanliga löpartröja utanpå en tajt undertröja.

Undvik vanliga bomullströjor. De blir snabbt blöta och tunga och kan skava rejält mot bröstvårtorna.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig