© Få Aktiv Tränings vinterpaket för bara 69:50 kr

Håll värmen i vinter för BARA 69:50 kr!

Låt inte mörkret och kylan sätta stopp för din träning. För BARA 69:50 kr får du Aktiv Tränings vinterpaket så att du syns och håller dig varm i vinter.

23 oktober 2018 av Aktiv Träning

Nu finns det ingen återvändo längre. Kylan och mörkret har lagt sig över landet och många väljer att gå inomhus och träna eller så slutar de helt att träna. Och det är synd! Vinterlöpning kan nämligen vara helt underbart – bara du har rätt utrustning så att du både syns och kan hålla dig varm i vinter.

Därför har vi här på Aktiv Träning satt ihop ett träningspaket till dig, så att du kan hålla formen på topp hela vintern. Paketet innehåller ett par löparhandskar, en löparmössa, en tubscarf (även kallad buff), ett armband med en LED-lampa samt en klämma med inbyggd LED-belysning som kan fästas bak på skon.

Just nu kan du få hela träningspaketet för bara 69:50 kr. Och som om det inte vore nog så får du också två nummer av Aktiv Träning med massor av träningstips, spännande artiklar, massor av motivation samt goda recept som ger dig energi, gör dig starkare och boostar ditt immunförsvar.

>>Få träningspaketet HÄR<<

Men låt oss titta lite närmare på vad som finns i paketet som vi har satt ihop till dig…

Handskar

Blodflödet i fingrarna är rätt begränsat. Därför är det lätt att börja frysa om dem, och DET är inte kul. Det finns nämligen inget som kan förstöra en löprunda lika mycket som iskalla fingrar. Löparhandskarna som ingår i detta paket är mjuka, svettransporterande och snabbtorkande. Dessutom har de reflexer och ett särskilt pekskärmsvänligt material på pekfingret och tummen så att du kan använda mobilen utan att du behöver ta av dig handskarna. Och det gäller självklart bägge handskarna.

Löparmössa

Det är en myt att den mesta kroppsvärmen försvinner via huvudet. Huvudet är dock mycket känsligt, och därför är det lätt att frysa om det. I vårt paket har vi valt en mössa som är lätt och figursydd och når ned över öronen. Dessutom är den så pass elastisk att du kan ha på dig ett par hörlurar, och den är även tillverkad av ett svettransporterande material som gör att du inte blir svettig.

(PSSST: Erbjudandet för 69:50 kr gäller bara för detta vinterpaket som vi har köpt in ett begränsat antal av. Du hinner dock säkert läsa färdigt den här texten innan det är slutsålt, så låt oss fortsätta genomgången...)

Tubscarf

En tubscarf – även kallad buff – är oumbärlig i kylan. Det mjuka materialet är så tunt att det utan problem ryms innanför kragen på din löparjacka. Och när vinden biter i kinderna kommer du att älska att dra upp det elastiska ”tygröret” ända upp över näsan.

LED-lampor
Reflexer är bra. De funkar dock bara när de blir belysta. Om du vill vara helt säker på att synas i vintermörkret är det nödvändigt att du har en lampa på dig som lyser. Därför ingår det ett elastiskt armband med inbyggd LED-belysning i paketet, som kan fästas runt armen. Dessutom har vi valt att ta med en klämma som kan fästas bak på löparskon, och den klämman är också försedd med LED-belysning. Bägge LED-lamporna kan blinka snabbt, långsamt eller lysa konstant. Det gör att du hela tiden kan vara säker på att synas!
Vi hoppas att du tycker att vårt träningspaket är lika lockande som vi själva gör. Och så kostar det som sagt bara 69:50 kr. Du kan självklart också sjunka ned i tevesoffan med en pizza och en stor coca-cola. Priset är ungefär detsamma, men vi vet i alla fall vad du kommer att ha mest nytta av… 


>>Läs fler detaljer om vinterpaketet och beställ det HÄR<<

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är ditt nästa stora mål?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig