Få ett löparbälte för 99 kr

Ta med dig mobilen, nycklarna och kreditkortet på träningsrundan. Vi har testat ett supersmart midjebälte, och nu har du chansen att få tag i det för rena fyndpriset.

8 juni 2018 av Redaktionen

Skramlande nycklar, lösa kreditkort och en mobil som hela tiden envisas med att hoppa ut ur fickan och bli krossad. Allt det slipper du om du använder detta smarta midjebälte som har plats för alla småsaker som är bra att ha med när man tränar. Och du märker knappt att du har det på dig.

Bältet har två fickor – en stor och en liten – av ett stretchigt och formbart material. På så sätt kan kan du ha med dig kreditkort och nycklar i den ena fickan, medan mobilen får plats i den andra utan att den blir repad. Och eftersom fickorna omsluter de saker du stoppar i dem, så kommer inget att åka runt och skramla.

På gymmet innebär det att du inte längre behöver gå runt med mobilen i handen eller lägga den på golvet när du tränar. Och om du springer kan du både ha med dig mobilen, nycklar och ett par energigeléer med dig utan att fickorna blir proppfulla för det – om du nu överhuvudtaget har fickor på dina löparshorts. Den största av fickorna är för övrigt designad med ett gummihål på baksidan där du kan dra igenom sladden från dina hörlurar.

FÅ ETT SMART LÖPARBÄLTE TILLSAMMANS MED 2 NUMMER AV AKTIV TRÄNING FÖR BARA 69:50 kr. (+29:50 kr i porto och exp.avg.) TOTALT 99 kr. DU SPARAR 289 KR. LÄS MER HÄR. 


Bältet är lätt att justera i storleken, det har inbyggda reflexer och fickorna och dragkedjan är dessutom vattenavvisande. Det innebär att du inte behöver vara rätt för att mobilen ska bli genomblöt om du blir överraskad av en regnskur om du tränar utomhus.

Vi på Aktiv Träning har självklart testat midjebältet – både på gymmet och under löprundorna. Och vi är mycket imponerade. Nu behöver vi inte oroa sig längre för att mobilen ska åka ut ur fickan. Och vi behöver inte gömma nyckeln till huset, bilen eller cykeln under en sten eller på bilens ena framdäck när man ska springa en runda. Det är också slut med att ha mobilen i en plastpåse i fickan när det är risk för regn, och vi behöver inte vara rädda för att någon ska trampa på mobilen när vi tränar på gymmet. Suveränt!

Just nu kan du få det smarta bältet tillsammans med 2 nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, för BARA 69:50 kr (+29:50 kr. i porto och exp.avg.) TOTALT 99 kr. Med på köpet får du också en digital löparguide med masser av tips om hur du blir en snabbare och bättre löpare. Läs mer om erbjudandet här.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig