Få en Salomonväska för bara 69:50 kr!

Salomons smarta och populära sportväska finns redan hemma hos tusentals av våra läsare. Och nu kan du få en av de sista väskorna som finns kvar på lagret innan det är helt utsålt.

12 maj 2018

Sedan vi började med att erbjuda Salomons snygga träningsväska tillsammans med Aktiv Träning har vi skickat ut väskor till tusentals nöjda läsare. Och det finns det en bra anledning till. Med sin praktiska storlek, slitstarka material och genomtänkta detaljer är väskan nämligen helt genial. Och 69:50 kr är rena fyndpriset.

Men nu är väskorna nästan slut på lagret. Och vi kommer heller inte att få in fler. Därför är det här sista gången vi har det här erbjudandet.

För det första är Salomons väska praktisk och lätt att bära med sig, och om du går till gymmet är den lätt att få in i ett av de små skåpen. Ändå finns det tillräckligt med plats i väskan för skor, handduk, träningskläder, vattenflaska och några saker till som kan vara bra att ha med sig när man ska träna.

Väskan är försedd med två innerfickor med dragkedja, och det är därför lätt att hålla koll på hörlurar, hänglås och andra småsaker. Dessutom har den en vattentät gummibotten som gör att den är extra slitstark, samtidigt som den är lätt att rengöra. Bärremmarna är dessutom så långa att du lätt kan bära väskan över axeln eller på ryggen, vilket är mycket praktiskt om man t.ex. vill cykla med den.

Just nu kan du få väskan – tillsammans med 2 nummer av Aktiv Träning – för bara 69:50 kr (+49:50 kr i porto). Det blir alltså 119 kr totalt för en praktisk Salomonväska och två välfyllda nummer av tidningen. Men vänta inte för länge – väskorna är snart slut på lagret.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig