Variera löprundorna ibland

Träningspassen blir både mer stimulerande och effektivare om man inte löper samma runda varje gång.

Nya rundor ger kroppen nya utmaningar och det blir du bättre av.

När du har löpt i ett par månader bör du ha testat lite olika alternativ som t.ex. korta, flacka asfaltsrundor som tränar snabbhet, långa rundor i terrängen som ger frisk luft till hjärnan, och kuperade rundor som belastar benmusklerna rejält.

Tänk på att det lättaste sättet att variera löprundorna på är att löpa i motsatt riktning mot vad man brukar göra.

Få ut mer av träningen

Vill du ha ut mer av din träning? Då ska du använda rätt prylar. Just nu kan du få en snygg träningströja från Craft tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Tröjan är tillverkad av ett lätt, mjukt och elastiskt material som följer alla dina rörelser. Den är dessutom suverän på att transportera bort överskottsvärmen från kroppen, vilket innebär att den kan användas till i stort sett allt – t.ex. promenader i skogen, träning på gymmet eller härliga löprundor. Tröjan är designad med en lång dragkedja framtill, vilket gör att det finns goda möjligheter att skapa bra ventilation. Och om du använder tröjan en sval morgon eller kväll, så kan dragkedjan dras ända upp så att du får en varm och skön krage.

Tröjan har ett värde av 599 kr, men just nu kan du få den tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Läs mer om det fantastiska erbjudandet här – och stort lycka till med din träning.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Känner du dig otrygg att springa i mörkret?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: