Boosta din träning med en tröja från Craft

Boosta motivationen och träna effektivare tillsammans med Aktiv Träning – få en snygg tröja från Craft på köpet.

8 mars 2018

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en suverän träningströja som följer alla dina rörelser och som alla nya prenumeranter kan få just nu tillsammans med Aktiv Träning. Komforten är hög, ventilationen är bra och tröjan transporterar effektivt bort all överskottsvärme från kroppen. Överdragströjan kan därför användas till nästan allt – t.ex. en promenad i skogen, träning på gymmet eller en härlig löprunda. När det är lite kyligt ute passar den perfekt som ett värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite varmare dagar fungerar bäst som yttersta lager.

Man märker direkt att Craft är vana att göra kläder av hög kvalitet. Den här överdragströjan har bra passform, och oavsett om du använder den på gymmet eller under en löprunda så är det ett nöje att känna hur bra materialet följer alla rörelser – utan att de hämmas det minsta.

(PSST! Just nu hälsar vi alla nya läsare välkomna med ett specialerbjudande där du kan få överdragströjan från Craft och 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. Läs mer här.)

Dragkedjan framtill är extra lång för att ventilationen ska bli så bra som möjligt. Och om du använder tröjan en sval morgon eller kväll, så kan dragkedjan dras ända upp så att du får en varm och skön krage. I kragen finns även en bra detalj som gör att dragkedjan skyddas mot halsen. Dessutom är dragkedjan skyddad på baksidan så att den inte glider mot bröstkorgen. 


Ärmarna är utformade som så kallade Raglan-ärmar. Det innebär att man slipper irriterande sömmar i ärmhålan, vilka annars lätt kan skava när man pendlar med armarna. En annan bra detalj hittar man i ärmsluten. De är nämligen designade så att de täcker en bit av handryggen, vilket är uppskattat då det är lite kyligare ute. 

Har du inte tecknat en prenumeration på Aktiv Träning ännu? Lugn! Just nu hälsar vi alla nya läsare välkomna med Crafts sköna överdragströja och 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr) Du sparar 739 kr. Läs mer här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur många motionslopp siktar du på att delta i under det här året?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig