Bilder från GöteborgsVarvet

Aktiv Träning deltog i GöteborgsVarvet och intervjuade några av alla trötta – men glada – löpare. Se om du kan hitta dig själv eller om du känner igen någon här.

8 maj 2012

–Det här var fantastiskt roligt! Jag klarade tvåtimmarsgränsen med drygt en minuts marginal så jag är supernöjd, sa Jonas Thollander, 27 från Göteborg.

–Jag firade mitt 10:e GöteborgsVarv idag, sa Peter Olsson från Karlskrona. Trots knäproblem och de två tuffa broarna så lyckades jag komma in på en tid strax över 1.40. Det är jag stolt över!

–Det var varmt att springa idag, sa Robert Eriksson, 38 från Jönköping. Men jag är nöjd med tiden 1.44 även om det var trångt bitvis efter banan. Nästa år vill jag göra en bättre tid!

–Vilken skön debut, utbrast Morgan Karlsson, 44, som sprang halvmaran i svenska mästarlaget Brynäs matchtröja. Stämningen var fantastisk och folk har hejat på mig hela vägen!

–Nu ska jag fira med ett besök på McDonalds, sa Pär Kusserow, 46, från Eskilstuna. Det var mitt sjätte GöteborgsVarv och jag är mycket nöjd med loppet. Det är imponerande att se hur bra arrangörerna jobbar med tanke på alla deltagare.

24397 Helen Ryberg Berntsson, 34, Borlänge och 15254 Hanna Östling, 34 Göteborg –Jag fick barn för 10 månader sedan så jag var osäker på min form, sa Hanna. Men tiden 2.03 är jag nöjd med, det gick över förväntan. –Jag är också nöjd, sa väninnan Helen. Varvet är ett perfekt mål att träna för under hela året och jag har redan siktet inställt på nästa års lopp. Men först ska vi fira med lite vin ikväll!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: