Åtta bra skäl att använda ett löparbälte

Oavsett om du löper, cyklar eller tränar på gym så är ett löparbälte perfekt att ha för att förvara allt från mobilen till nycklar och kreditkort.

29 maj 2018 av Redaktionen
Smarta löparbälten blir allt populärare bland de som tränar – och det är lätt att förstå. Här är åtta bra skäl att haka på trenden.

  • Du har plats för mobilen, nycklar, kreditkort, proteinkakor, geléer, salttabletter – eller vad du nu vill ha med dig när du tränar.

  • Det är lätt att vrida på bältet så att det hela tiden sitter balanserat och bra när du löper.

  • Till skillnad från byxfickorna så formar sig fickorna i löparbältet efter hur mycket du stoppar i dem. Därför ligger sakerna också bra på plats utan att åka runt.  

  • De flesta löparbälten är vattenavvisande. Därför behöver du inte vara rädd för att mobilen ska bli blöt om du plötsligt blir överraskad av en regnskur när du tränar utomhus.

  • De bästa löparbältena har flera fickor så att mobilen kan förvaras separat från dina nycklar och därmed undgå att bli repad. På samma sätt är det bra med en separat plats för dina tomma geléförpackningar om det inte finns någon sopkorg i närheten. Annars finns det risk att mobilen blir kladdig av socker.

  • Bältet är också praktiskt att fästa nummerlappen på under ett motionslopp, och därmed slipper du förstöra din tröja med säkerhetsnålar.

  • Du kan också använda bältet på semestern då det kan vara bra att förvara saker som mobil, pass och pengar på ett praktisk och säkert ställe under tröjan.

  • Bältet är självklart också bra att använda om du cyklar, tränar på gym, deltar i spinningpass, promenerar – samt mycket, mycket mer. 

Är du också redo att haka på trenden? Just nu får du ett supersmart löparbälte tillsammans med två nummer av Sveriges bästa träningsmagasin, Aktiv Träning, för bara 69:50 kr (+29:50 kr i porto). TOTALT 99 kr. Du får dessutom en stor, digital löparguide med de bästa tipsen och råden om hur din löpning blir både roligare och effektivare. Läs mer om det suveräna erbjudandet här.

Erbjudande till dig: Suverän träningströja från Craft

Mjuk, lätt och elastisk. Craft har tagit fram en supersnygg träningströja som sitter tajt på kroppen och följer alla dina rörelser. Och den kan bli din för BARA 99,50 kr. Tröjan finns både för män och kvinnor och kan användas till i stort sett allt – från en promenad i skogen till träning på gymmet eller en löprunda. Under kyliga dagar passar den perfekt som värmande mellanlager under en jacka, medan den under lite mildare dagar fungerar bra som yttersta lager. Tröjan är designad med ett hål vid handleden som du kan sticka tummen igenom. På så sätt kan du dra ned ärmen över handryggen och hålla händerna varma när det är kallt. Just nu kan du få tröjan tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för BARA 99,50 kr. (+ 49:50 kr i porto. Totalt 149 kr). Läs mycket mer om det fantastiska erbjudandet här.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tränar du mindre på vintern?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig