© iStockphoto

Kom i toppform med Aktiv Träning

Oavsett om du gillar löpning, cykling, styrketräning eller något helt annat har vi alltid en massa tips och inspiration till din träning

14 juni 2016 av Thomas Lykke Olesen

Beställ Aktiv Träning nu och spara upp till 360:40 på din prenumeration – vi står för portot!

Skulle du vilja komma ett steg längre med din träning? Behöver du råd för att undvika skador? Är du intresserad av den senaste och bästa träningsutrustningen?

Med Aktiv Träning får du massor av bra och användbart innehåll både i tidningen och på nätet.

Ge din träning en boost

Aktiv Träning är inriktad på alla möjliga träningsformer. Kanske är du en löpare som håller på att förbereda dig inför nästa lopp. I så fall har vi en massa goda råd och information om bl.a. olika löpstilar, träningsfrekvens, optimering av din form och den senaste utrustningen HÄR.

Vill du få ut ännu mer av din traning finns här också riktigt mycket att hämta.

Här finns till exempel våra skräddarsydda fitness-program, ”Fem tips för effektivare styrketräning” och goda råd om hur du ska äta när du tränar.

Massor av exklusivt innehåll

på Aktiv Tränings webbplats hittar du massor av bra innehåll som är helt och hållet gratis - och som prenumerant får du ÄNNU mer.

Förutom att tidningen levereras hem till dörren, får du även VIP-åtkomst till vår stora PLUS-sektion som är späckad med exklusivt innehåll såsom löparguider, vårt "sexpack på 6 veckor"-program, omfattande tester av den senaste träningsutrustningen och mycket, mycket mer.

Klicka här för att se lite av vad du får i vår PLUS-sektion.

Beställ Aktiv Träning här och spara upp till 360:40 på prenumerationen – och vi står för portot!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: