Kom i form hemma i vardagsrummet

Håll dig frisk och stark – trots att du inte har möjlighet att besöka gymmet. Vi har satt ihop ett hemträningsset som du just nu kan få tillsammans med en stor träningsguide och 4 nummer av Aktiv Träning till ett fantastiskt pris.

25 mars 2020

Nu kan du träna hela kroppen därhemma – tillsammans med Aktiv Träning. Så länge lagret räcker kan du nämligen få ett praktiskt och bra träningspaket som innehåller: Två armhävningshandtag, en träningsmatta, ett starkt träningsband, två massagebollar och en digital guide med massor av övningar som du kan göra med dina nya prylar.

Dessutom får du 4 nummer av Aktiv Träning
 som varje månad bjuder på massor av inspiration, motivation och bra tips för din träning. Och allt detta får du för ENDAST 149 kr (plus porto). Med andra ord: Du får allt du behöver för att hålla dig i form hemma.

SE HÄR VAD DITT TRÄNINGSPAKET INNEHÅLLER:

Armhävningshandtag 

Handtag för armhävningar, träning av bröst, armar och axlar. Armhävningshandtagen gör att händerna vinklas på rätt sätt och att belastningen blir störst i muskeln och inte i leden. Tack vare skumstoppningen och de halksäkra stöden kan du träna utan att riskera skador.

ÄR DU REDO ATT BÖRJA? FÅ DET STORA HEMTRÄNINGSPAKETET FÖR ENDAST 149 KR (+ PORTO) HÄR


Bekväm träningsmatta

I Aktiv Tränings hemträningspaket ingår också en bekväm träningsmatta som är halksäker och mjuk att ligga på när du tränar. Dessutom är den så flexibel att den lätt kan vikas om du vill ha tjockare stoppning – t.ex. för armbågarna när du gör plankan. Vi har även satt ihop ett speciellt program med åtta övningar som tränar hela kroppen. Övningarna är tryckta direkt på mattan så att de alltid finns nära till hands.

Powerband

Med träningsbandet – också kallat powerband – kan du öka belastningen när du gör dina övningar. Det starka gummibandet kan användas till massor av olika styrkeövningar för hela kroppen, så att du kan öka både din styrka och flexibilitet. Och det bästa av allt är att alla kan använda det oavsett träningserfarenhet och nivå.

SE HÄR HUR DU GÖR FÖR ATT FÅ TAG I DET STORA HEMTRÄNINGSPAKETET FÖR BARA 149 KR (+ PORTO)


Massagebollar

En skön massage gör inte bara att kroppen blir avspänd. Den ökar också blodflödet i musklerna så att de återhämtar sig snabbare efter träning. Det ingår två massagebollar i träningspaketet: En mindre blå boll för djupare spänningar i fötterna, händerna osv, och en större orange boll för alla ömma områden i ryggen, nacken, benen och resten av kroppen. Värk och spänningar längs ryggraden efter en lång dag framför datorn kan bl.a. ge huvudvärk, och även då kan den lilla massagebollen utföra mirakel.


Övningshäfte

Tillsammans med träningssetet får du ett digitalt häfte med 20 effektiva övningar som du kan göra med dina nya prylar. Vi förklarar hur du ska göra respektive övning på rätt sätt och vad du tränar. Dessutom får du flera bra tips för hur du sätter ihop ditt eget träningsprogram.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Följer du ett träningsprogram?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig