© PR

Världens dyraste gym

Tycker du att du betalar för mycket för ditt medlemskap hos det lokala gymmet? Då ska du vara glad att du inte tränar här!

19 juli 2016 av Christian Thestrup

Har du någonsin mött Hugh Jackman, Brad Pitt eller The Rock på ditt lokala gym? Inte? Det beror nog både på att de bor på andra sidan jorden – och att de tränar på ställen dit folk med vanliga jobb inte har råd att gå. Som t.ex. till ett av dessa ställen.

E at Equinox, New York

© PR

Är du trött på att duscha med andra? Då är E at Equinox något för dig. Här får man sitt eget omklädningsrum med dusch, lyxiga hudvårdsprodukter och rena handdukar. I träningslokalen finns alltid instruktörer redo att hjälpa till, och du kan självklart ringa till dem dygnet runt om du har frågor. Den exklusiva klubben har för övrigt bara runt 200 medlemmar, som blir insläppta i lokalen först när de har blivit godkända av ögonscannern vid dörren. Coolt.

Pris: ca 220 000 kr per år

Centuryon, Vietnam

© PR

Italiensk marmor på golven, guldkantad inredning i omklädningsrummet och massor av high tech-träningsmaskiner. Det har inte snålats in på något på det vietnamesiska gymmet Centuryon, som t.o.m. har installerat en åttkantig matcharena precis som dem man använder i Ultimate Fighting, eftersom… ja, varför inte.

Pris: ca 200 000 kr per år

Houstonian Fitness Club, Houston

© PR

Det billigaste medlemskapet hos Houstonian Fitness Club i Houston, Texas, kostar drygt 60 000 kr per år. Men om du vill ha full åtkomst till det stora lyxiga området med 300 maskiner, tre swimmingpooler, åtta tennisbanor, löparbanor, klättervägg, basketplan och 30 personliga tränare, så får du räkna med att betala ca 161 000 kr per år. Plus ett månadsabonnemang på 1 600 kr. Men så får du också en badrock gratis en gång per år.

© PR

Pris: ca 200 000 kr per år

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: