TOPP 3: Udda träning

Det kryllar av nya träningstrender just nu. Och medan några är mycket seriösa så är andra betydligt mer suspekta.

15 juli 2014

Vi har valt ut tre nya trender som är så märkliga att vi inte riktigt vet om vi ska skratta eller gråta.

1. Surfset Fitness. Skulle du kunna tänka dig att surfa utan vatten och vågor (!). I så fall kan den nya amerikanska trenden Surfset Fitness vara något för dig. Den utförs på en surfbräda som rör sig runt i alla möjliga ställningar och simulerar att man är ute på böljan den blå. Det ska ge trimmade muskler och en stark bålmuskulatur. ”Torrsurfning” liknar dock mer ett dåligt skämt!

2. Volleybody. Träffas i sporthallen och spela volleyboll – utan boll. Det låter som ett skämt men du kan faktiskt prova på det, bl.a. i London. När du leker att du slår och blockerar bollen så tränar du både din spänst, rygg och mage. Om du saknar bollkänsla kan detta kanske vara din grej!

3. Soma Move. Nu trodde du kanske inte att det fanns något mer extremt. Träningstrenden Soma Move spränger dock alla gränser. Här handlar det om att efterlikna lejon, röra sig som en elefant och imitera sina älsklingsdjur. Träningspassen består av serier med djurimiterande rörelser som enligt utsago ska träna styrka, kondition och smidighet. Vi gör nog bäst i att lämna ämnet här...

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta äter du frukost?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: