Fem typer som förstör träningen på gymmet

Ibland kan det vara svårt att tygla humöret när man möter någon av de här klassiska typerna på gymmet ...

23 september 2016 av Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Vissa dagar kan det ta emot att gå till gymmet och träna – och tanken på att möta någon av de här fem irriterande gymtyperna gör det definitivt inte lättare!

Krystaren

Han känns igen på sitt för stora linne som gör att det är möjligt att se det mesta av hans uppumpade överkropp. Han befinner sig vid de tunga maskinerna, och han skäms inte för att låta som om han håller på och föder barn vid varje repetition.

Slarvern

Du har stått och väntat på att maskinen ska bli ledig – och när den blir det går personen före dig snabbt vidare till nästa maskin UTAN att torka av den vid det här laget genomblöta crosstrainern!

Nakna gubben

Dessa träningstyper har inga problem har med att stå mycket tätt intill andra i omklädningsrummet trots att de är spritt språngandes nakna. De älskar att vara naturliga och de kan stå och prata med andra med ena benet placerat på bänken och med fri insyn till hela underlivet.

Selfie-kungen och selfie-drottningen

Inställningen hos den här typen är att hen inte har varit på gymmet om hen inte har dokumenterat sig själv med en Instagram-bild ...

Besserwissern

Den här typen är ofta lite rund om magen och har rätt tunna överarmar. Men det hindrar honom ändå inte från att komma med oönskade råd om kost och träning – och en vänlig reprimand om han ser att någon annan inte utför en övning som han har lärt sig den.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: