Fem sätt att göra armhävningarna tuffare

Ge den klassiska armhävningen nytt liv. Vi har valt ut fem varianter som boostar din träning och gör dig rejält svettig.

5 april 2018

Bröst, axlar, armar, rygg och mage. Armhävningar ger suverän träning, och det finns inte många övningar som tränar så många muskelgrupper samtidigt. Dessutom tar de inte särskilt lång tid att utföra, och de kan i stort sett utföras överallt.

I längden kan man mycket väl bli lite less på att alltid utföra samma övning. I videon här nedan visar vi därför fem varianter som ger övningen nytt liv och tränar musklerna på ett lite annorlunda sätt, vilket du garanterat också kommer att märka. Lycka till!

Få ut mer av träningen

Vill du ha ut mer av din träning? Då ska du använda rätt prylar. Just nu kan du få en snygg träningströja från Craft tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99,50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Tröjan är tillverkad av ett lätt, mjukt och elastiskt material som följer alla dina rörelser. Den är dessutom suverän på att transportera bort överskottsvärmen från kroppen, vilket innebär att den kan användas till i stort sett allt – t.ex. promenader i skogen, träning på gymmet eller härliga löprundor.

Tröjan kostar i vanliga fall 599 kr, men just nu kan du få den tillsammans med 3 nummer av Aktiv Träning för bara 99,50 kr (+ 49:50 kr i porto och exp.avg. Totalt 149 kr). Läs mer om det fantastiska erbjudandet här – och stort lycka till med din träning.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad är svårast med att ”leva sunt”?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här:

Rekommenderas till dig