© Ryan Jurden/movnat.com

Movnat är den nya crossfitträningen

Det nya träningskonceptet movnat är populärt i USA, och mycket tyder på att trenden snart kommer till Sverige. Vi introducerar dig till den nya träningsformen, där du ska plocka fram den primitiva människan i dig.

22 juli 2013

Under de senaste åren har en ny trend vuxit fram ur den amerikanska fitnessmiljön. Och om utvecklingen fortsätter i samma spår kan movnat bli den nya tidens crossfitträning och breda ut sig över resten av världen inklusive Sverige.

Movnat står för move naturally. Kortfattat går konceptet ut på att hitta tillbaka till vår inre, glömda primitiva människa och därigenom bli friskare, starkare och fyllda med den energi som vi inte trodde att vi hade.

5 tecken på att movnat är något för dig!

• Du tillbringar en hel del tid ute i naturen och går gärna omkring barfota. • Du jobbar gärna med ved i skogen. • Du tränar ofta med din egen kropp, t.ex. genom att göra armhävningar. • Du lockas av tanken om att hitta tillbaka till den primitiva människan. • Du gillar komplex träning där du håller balansen, lyfter stockar och bär upp din kroppsvikt.

Logga in här nedan och läs mer om den nya träningsformen, som är på väg till Sverige. Se också vår guide om hur du själv kommer i gång med movnat.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: