Burpees til crossfitskolen
© Valling.com

Crossfit-skolan: del 4

Crossfit är den populäraste träningsformen just nu. Med hjälp av övningar och principer från de tuffa träningspassen kan du träna lekfullt och målmedvetet hemma hos dig själv – och få ett maxat utbyte.

13 oktober 2014 av Frederik Ægidius & Jesper U. Larsen.

I den fjärde och sista delen av vår crossfitserie ska du prova krafterna med det hittills hårdaste och mest krävande passet (workout of the month). Om du fastnat för den här supereffektiva träningsmetoden så behöver du dock inte förtvivla över att det är slut. I nästa nummer lanserar vi en ny crossfitserie som gör dig ännu mer vältränad.

Crossfitmästare ger dig verktygen:

Frederik Ægidius

Programmakaren är en av världens bästa crossfitutövare: Fredrik Aegidius. Han har tränat crossfit på elitnivå sedan 2010. År 2012 blev han europamästare i crossfit, och vid världsmästerskapen ifjol tog han en femtondeplats. Frederik Aegidius är utbildad instruktör och har undervisat i crossfit de senaste fyra åren.

Effektiv träning utan prylar

Varje månad får du en helt ny övningsserie som är mer krävande än den förra. Varje träningspass går snabbt att genomföra, men ska i gengäld utföras i högt tempo. Alla övningar är lätta att göra, det behövs ingen utrustning och du kan träna när och var du vill – ute eller inne.

Se de tidigare övningarna här:

Crossfit-skolan: del 1

Crossfit-skolan: del 2

Crossfit-skolan: del 3

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: