Intensivt program Stenhård och effektiv träning.© Valling.com

Crossfit program för erfarna

Crossfit innebär intensiv, stenhård och supereffektiv träning. Kom i toppform med vår crossfitskola för erfarna. Där gäller det att hålla tempot uppe hela tiden.

Drömmer du om att bli mer vältränad, starkare, uthålligare och få mer ork och energi till vardags? Då har du lösningen här! Med vår crossfitskola för erfarna kan du komma i toppform därhemma.

Träningsprogrammen är sammansatta av enkla crossfit-övningar och tempot ska hela tiden vara rejält högt. Gör övningarna så bra du kan, och undvik att fuska med tekniken. Den enda du lurar är dig själv. Om du däremot ger allt vad du har, kan du se fram emot ett utbyte som är större än du någonsin kunnat drömma om.

I varje program får du dessutom en bonusövning som du kan avsluta träningspassen med. Det är en extra övning som garanterat kommer att göra så att du får tömma ur dina sista krafter.

Mannen bakom programmet är en av världens bästa crossfit-utövare, Frederik Aegidius. Han har utövat crossfit på tävlingsnivå sedan 2010. År 2012 blev han europamästare och under VM i fjol kom han på 15:e plats. Frederik Aegidius är utbildad instruktör och under de senaste fyra åren har han undervisat i crossfit.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: