Så får du mer flow med massage- och återhämtningsprodukter

Produkterna har blivit fler, de syns överallt och recensioner med lovord fortsätter att hagla in. Men vad gör Flowlifes innovativa produkter så populära?

12 april 2021

De används av atleter, elitfotbollsspelare och även av människor som inte tränar regelbundet. Produkterna hyllas som räddare som löser upp spänningar i stela muskler!

– Vi fokuserar på att ta fram produkter som ger tydliga resultat och som är bra för återhämtningen, säger Lucas Wasniewski som är grundare och VD för Flowlife.

Flowlife grundades för fem år sedan för att ge människor mer flow i deras liv! Med innovativa egenvårdsprodukter för massage- och återhämtning ska man kunna stärka sin kropp, öka prestationsförmågan och återhämta sig bättre. Behandling, återhämtning och träning ger mer flow i livet!

– Man ska känna att man verkligen får det där lilla extra, berättar Lucas Wasniewski.

Men vad menas med flow då? Flow är helt enkelt när allt bara flyter på så där skönt så att vi knappt märker det. När du rör dig, sover bra och vågar utmana dig själv får du mer flow i ditt liv.

Innovativa lösningar för återhämtning

För att kroppen ska må bra och fungera optimalt behöver du återhämta dig efter träning, jobb och alla vardagssituationer som kan orsaka stress. När du återhämtar dig efter träningen så minskar du risken att åka på belastningsskador såsom inflammationer och överansträngningar. Då kan du träna mer kontinuerligt och på ett effektivare sätt.

– Vår strävan är hela tiden att ta fram innovativa lösningar för återhämtning och göra det smidigare att optimera sin egen återhämtning, förklarar Lucas.

Flowlife lanserade nyligen Flowgun Pocket som är marknadens minsta och kraftfullaste massagepistol. Den frigör spänningar och ger en rejäl massage trots att den endast väger 500 gram.

Flowlifes resa startade redan 2016 när de tog fram marknadens första uppladdningsbara massagekudde som heter Flowpillow.

– Med Flowpillow hade du plötsligt en massagekudde som gick att använda över hela kroppen, vart och när du vill! Det blev som en personlig massör!

För att du ska kunna vila och återhämta dig optimalt behöver du kunna slappna av i musklerna och massagekudden Flowpillow gör verkligen jobbet. Den blev snabbt populär och vidareutvecklingen, Flowpillow heat, har nu under 2021 vunnit ett flertal bäst-i-test.

Produkter som kan användas av alla

Lucas berättar att produkterna ska vara enkla att använda, kännas bra och ge ett effektivt resultat och samtidigt vara av hög kvalitet.

– Vårt jobb är att få in de här produkterna i kundernas liv och vardagsrutiner! Detta gör vi genom att inspirera våra kunder med videos, träningsprogram och med bra material som går att hitta på vår hemsida.

De kan användas av alla, oavsett om ditt mål är att ta guld i en idrott eller bara bli av med din smärta för att klara dig genom dagen.

– Alla människor förtjänar helt enkelt mer flow i livet! avslutar Lucas.

Flowlife produkter används idag av elitatleter, svenska landslagsspelare och människor som bara vill kunna massera musklerna och lösa upp spänningar, komma åt triggerpunkter eller öka blodcirkulationen”

Som kund får du alltid 100 dagars nöjd-kund-garanti med fri frakt och retur på Flowlife.com

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: