© Unsplash

Låt Flowgun One bli en naturlig del av din träningsrutin

För att kroppen ska må bra bör vi träna regelbundet. Men för att det ska ge resultat är återhämtning minst lika viktigt. När vi dessutom känner oss begränsade tycks vägen till en hälsosam livsstil alltmer avlägsen. Flowlifes senaste innovation för återhämtning är den helt nya massagesensationen Flowgun One – som möjliggör ett aktivt liv.

6 oktober 2022 av Flowlife

En rofylld skogspromenad eller ett explosivt pass på gymmet – hur vi väljer att aktivera oss är individuellt, men så länge vi rör på oss ger vi välmåendet en skjuts i rätt riktning. Återhämtning efter träning ligger till grund för att kroppen ska kunna repareras och utvecklas. Om vi inte får återhämta oss tillräckligt innan det är dags att träna igen kommer vi så småningom överbelastas och dra på oss skador.

Positiv inverkan på kroppen

Massage sägs ha stor positiv inverkan på kroppen. Genom att förebygga och lindra muskelvärk, motverka stress, stärka immunförsvaret och öka blodcirkulationen är metodens användningsområden många. Flowgun One är en ergonomisk och kraftfull massagepistol, omsluten av ett gummerat aluminiumhölje för perfekt känsla och kontroll, som ger dig perfekt grepp vid behandling av svårnådda områden. Den behagliga storleken underlättar för längre massagesessioner och bidrar till en helt ny massageupplevelse genom att kombinera en hastighet på 3200 RPM med 12 millimeters slaglängd. Förutom den högkvalitativa prestandan är Flowgun One alltid redo – med sin effektiva laddningsstation håller batteriet i cirka fyra timmar.

För Henrik Nyström, projektledare och operativt ansvarig på Flowlife, är Flowgun One en räddare i alla lägen.

  • Vi ville skapa en produkt som kan göra allt och som tillgängliggör massage i folks vardag. Förutom att den alltid är redo att användas är den dessutom lätt att ta med sig. Med imponerande egenskaper och en extrem kraftfullhet och elegans är det en massagepistol som tickar i alla boxar.

Här kan du läsa mer om Flowgun One!

Massagepistolen kan med sina åtta medföljande massagehuvuden användas som komplement till avkoppling, effektiv uppvärmning, förbättrad rörlighet och optimerad återhämtning.

  • Flowgun One möjliggör ett aktivt liv. Ibland kan man uppleva att man har ett aktivt mindset, men att kroppen begränsar en. Vår vision är att hjälpa till med dessa begränsningar. Vi vill möjliggöra drömmar, förklarar Henrik.

Massagehuvudet ”Metal hammer” är med sin kylande upplevelse perfekt för stora muskelgrupper.

Förebygger skador

Traditionellt sett har massage varit en återkommande återhämtningsmetod. Det får i gång blodcirkulationen, lösa upp knutar och spänningar. Flowgun One passar för allt från massage av stora och små muskelgrupper till behandling av triggerpunkter och ömma muskler vid träningsvärk. Det har även varit till betydande hjälp för de som dras med slitsamma skador.

  • Vi har flera kunder som haft ont och som upplever att det blivit bättre när de använt en massagepistol, det är vi väldigt glada för.

Henrik anser att kontinuitet är nyckeln till en bra återhämtning.

  • Innan, under och efter – massage är tacksamt i alla lägen. Dels finns de fysiologiska fördelarna, vad det gör för kroppen. Vad gäller den psykologiska biten ger Flowgun One möjlighet till en stund av lugn och ro, där återhämtningen får ta den plats den förtjänar i vår intensiva vardag.

Massagepistolens smidiga och behändiga storlek gör det enkelt att få med den i träningsväskan för att avnjuta en massagebehandling var du än befinner dig.

  • Du kan känna dig stel på morgonen, ha en gammal skada som strular eller behöva få i gång dina vader inför ett Marathon. Så fort man upplever att man känner sig begränsad av sin kropp, det är då Flowgun One finns där för att hjälpa dig på traven.

Med dagens hektiska tempo behövs Flowlifes produkter, nu mer än någonsin, enligt Henrik.

  • Att unna sig de där stunderna av lugn är hur viktigt som helst, både för resultatet och det allmänna välmåendet. Det är så vi ser resultat, på riktigt.

Allt du behöver veta om massagepistoler

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: