Topp 3: Sa de verkligen så?

Världens bästa idrottare är inspirationskällor för många. Men ibland kan man inte låta bli att tycka att de kanske borde vila stämbanden lite mer och låta sina prestationer tala för sig själva.

4 oktober 2013

1. Ian Rush Anfallaren var en stjärna i Liverpool, men floppade i Juventus 1987–88. Vid hemkomsten till England försvarade han fiaskot så här: ”Jag kände mig inte hemma i Italien. Det var som att bo i ett främmande land.”

Hello, Ian, du VAR i ett främmande land!

2. Ryan Lochte Simmaren uttalade sig så här under OS i London: ”Det är något speciellt med att hoppa ner i klorerat vatten som gör att man automatiskt börjar kissa.”

Vi har medlidande med Lochtes konkurrenter som också hörde om hans ovana, men som ändå tvingades hoppa ned i samma OS-bassäng. De fick dessutom se sig slagna av den femfaldiga guldmedaljören.

3. Lance Armstrong Cyklisten uttalade sig så här: ”Hur jag förberett mig? Jag har suttit på min cykel sex timmar per dag och behandlat min rumpa med laser.”

Man frestas att förlänga citatet: ”och så lite epo och testosteron.” Han förväntade sig även att hans stallkamrater var ”laddade” för att kunna hjälpa honom.

Se fler pinsamma citat från idrottsstjärnor här!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur snabbt kan du springa 5 km?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: