Bisarra sportkläder Den amerikanske golfspelaren John Daly och hans egendesignade byxor kan på egen hand fylla flera topp 3-listor över bisarra sportkläder.

Topp 3: Bisarra kläder

Jakten på sekunder eller andra personliga preferenser har genom åren fått idrottare att ta på sig de mest iögonfallande kläder. Vi har valt ut tre exempel som utmärker sig lite extra.

16 augusti 2013

1. Faris Al-Sultan Den iraktyske triatleten och vinnaren av Ironman Hawaii, insisterar att tävla i ett par mikroskopiska badbyxor och en extremt liten topp, som knappt når ned över bröstvårtorna. Att Al-Sultan har en imponerande kraftig och utbredd kroppsbehåring gör inte saken mycket bättre.


2. John Daly Den amerikanske golfspelaren John Daly och hans egendesignade byxor kan på egen hand fylla flera topp 3-listor över udda sportkläder. Vi vet inte vad som ger den kontroversielle Daly inspiration till den psykedeliska designen, men den kan knappast vara tillåten.


3. Mario Cipollini Den italienske fd. proffscyklisten är en av cykelsportens mest flamboyanta personer, och hans klädval har varit lika excentriskt som han själv. Han har genom åren gjort sig uppmärksammad i zebradräkter, tigerdräkter och gulddräkter. Mest bisarr är dock den omtalade ”muskeldräkt” som han körde i under ett tempolopp.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Var föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: