Produktinfo Hopvikbar värmeväst med anatomiskt snitt och Thermo Cool-fiberfoder. Stl S–XXL.

Varm och lätt vinterväst

Black Light blev snabbt en favorit tack vare sin utmärkta värmeförmåga under skaljackan i skidpisten, eller när vi ägnade oss åt andra utomhusaktiviteter i vinterkylan som inte var allt för svettiga.

Peak Performance Black Light Vest | |

Slutsats: Den här tunna och mjuka värmevästen kan packas ihop till nästan ingenting. I praktiken kommer du dock säkert att ha på den hela tiden eftersom komforten är så bra. Västen är betydligt bättre som mellanplagg än t.ex. en fl eecetröja. Allsidig!

Pris: 1.500 kr.

www.peakperformance.se

Regulate Vest från Peaks lyxiga Black Light-serie blev snabbt en favorit tack vare sin utmärkta värmeförmåga under skaljackan i skidpisten, eller när vi ägnade oss åt andra utomhusaktiviteter i vinterkylan som inte var allt för svettiga. Samtidigt fungerar västen lika bra som ytterplagg under torra, kyliga dagar då det är viktigt med en optimal rörelsefrihet och ett bra skydd för överkroppen.

Materialblandningen med det superlätta och mycket kraftiga yttermaterialet Pertex, samt det tunna och varma fiberfodret fungerar perfekt – i kombination med en lagom åtsittande passform. Detaljer som tvåvägsdragkedja och fleecekrage ger också pluspoäng.

Stretch

I sidorna finns inbyggda stretchpaneler som ger flexibilitet och bättre passform.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: