Komfort Snittet i underplaggen är mycket bekvämt, och tröjan är tillräckligt lång för att inte glida upp.

Underkläder till träningen

Varför lägga en massa pangar på avancerade träningskläder, när man ändå springer omkring med våta bomullskläder närmast kroppen?

Adidas TechFit Underwear | |

Slutsats: Adidas använder ett fibermaterial som ger en mycket mjuk känsla mot huden. Följsamheten gör att plaggen inte alls är strama utan bara sitter skönt. Det gör att komforten är bra – även efter flera timmars svettande.

Pris: från 200 kr.

www.adidas.se

Många som tränar lägger ner en massa pengar på dyra ytterplagg men använder billiga bomullskläder under. Det är ingen optimal lösning eftersom bomull snabbt blir både vått och kallt. Adidas har dock tagit fram ett intressant alternativ i form av en serie underkläder designade för svettframkallande aktiviteter. Vi testade en tanktop och ett par halvlånga underbyxor i serien som kallas TechFit Underwear.

Passformen är genomgående tajt men inte så pass stram att det blir obehagligt. Istället ger materialet ett stadigt grepp om musklerna. Det finns inga irriterande sömmar och plaggen släpper effektivt igenom svett och fukt. Plaggen är även antibakteriellt behandlade.

Produktinfo:

Funktionella, tajt sittande underkläder av konstfibermaterial. Finns i svart och vitt.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Var föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: