Läs också

Låt det snöa

Produktinfo Mjukt plagg av svetttransporterande polyester. Finns bara i en färg (turkos) och en storlek. 30 g.

Skönt för huvudet

Haglöfs Cool Tube [image:634 size="original"] Slutsats:Ett mångsidigt träningsplagg som på ett effektivt sätt värmer de kroppsdelar där ett tjockare material skulle vara i vägen. Priset är relativt bra och komforten är perfekt. Cool Tube tar minimalt med plats och kan tas med i minsta ficka. Pris: 150 kr.

## Haglöfs Cool Tube | |

Slutsats: Ett mångsidigt träningsplagg som på ett effektivt sätt värmer de kroppsdelar där ett tjockare material skulle vara i vägen. Priset är relativt bra och komforten är perfekt. Cool Tube tar minimalt med plats och kan tas med i minsta ficka.

Pris: 150 kr.

www.haglofs.se

Haglöfs Cool Tube

Haglöfs mjuka och lätta pannband (30 gram) erbjuder många möjligheter. Cool Tube fungerar lika bra som halsduk när man cyklar till och från jobbet, som innanför hjälmen när man behöver värma huvudet och öronen under snabba cykelrundor.

Under lugna löprundor är det lätt att vira plagget runt handleden, och om det blåser upp är det lätt att förvandla den till en halsduk eller dra upp den över munnen och öronen. Det svettransporterande materialet leder effektivt bort fukt och känns mjukt. Pannbandet är så pass tunt att det kan täcka öppningen mellan kragen och hakan utan att irritera.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

När på dygnet föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: