Produktinfo Undertröja av mjukt, flossat polyestermaterial. Platta sömmar. Kort polokrage och tumgrepp. Reflekterande loggor på fram- och baksidan. Finns i flera färger.

Lyxig känsla

Salomons åtsittande och sköna undertröja är ett perfekt allroundplagg.

Salomon Fleet LS Tee | |

Funktion: Kroppsnära snitt, funktionella detaljer och bra material.

Kvalitet: Utmärkt! Och tröjans utformning tål många tvättar.

Prisvärd: Vi anser defi nitivt att man får full valuta för pengarna.

Slutsats: Det är helt enkelt en suverän allroundtröja som Salomon har designat. Rent funktionelt ligger den på en mycket hög nivå, och i kombination med materialkvaliteten och prislappen så är tröjan rena fyndet.

Pris: 500 kr.

www.salomonrunning.com

Salomon har många olika typer av tröjor i sitt sortiment. Fleet Tee är en undertröja som passar perfekt nu i vinter. När det är riktigt kallt visar den vad den går för tack vare det flossade polyestermaterialet som värmer effektivt. Tröjan fungerar dock bäst i kombination med en vind- eller skaljacka eftersom materialet är utvalt för sin förmåga att värma och transportera bort svetten från huden.

I kombination med ett vindtätt ytterplagg fungerar tröjan perfekt, oavsett om man ska ut och löpträna i vinterkylan eller om man ska kasta sig utför skidpisten. Kragen är utformad som en kort polo, vilket i praktiken innebär att tröjan sitter åt lagom mycket i halsen och att man inte känner sig lika instängd som i en vanlig polokrage.

De små tumgreppen värmer skönt vid handlederna, och på det hela taget upplevde vi att Salomons tröja är genomtänkt med sina sköna material, kroppsnära snitt och alla funktionella detaljer.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: