Produktinfo Funktionell skaljacka tillverkad av polyamid med Gore-Tex Active Shell-membran. Färg: svart eller grön. Stl XS–XXL.

Låt det snöa

Funktionell skaljacka med flera bra detaljer passar perfekt i både regn och rusk.

## Haglöfs Endo Jacket | |

Funktion: Perfekt balans mellan ventilation och vattentäthet.

Kvalitet: Kompromisslös kvalitet över hela linjen.

Prisvärd: Den är inte billig, men användningsområdet är obegränsat.

Slutsats: Tack vare ett nytt goretexmembran, en låg vikt och en bra passform så visar sig Endo vara en funktionell och mångsidig tränings- och friluftsjacka. Den imponerar både under regniga cykelturer, långa höstvandringar i fjällen och i skidspåret.

Pris: 2.500 kr.

www.haglofs.se

Haglöfs Endo Jacket

Kombinationen av vattentäthet och ventilation brukar vara träningsjackornas stora dilemma. Antingen är vattentätheten bra men ventilationen dålig – eller också fungerar ventilationen bra men väta tränger igenom. Otaliga förslag på olika lösningar har sett dagens ljus, men aldrig har det varit så lyckat som nu. Haglöfs Endo Jacket är försedd med Active Shell – ett nytt goretexmaterial som är tunnare, flexiblare och luftigare än något annat. Och jackan imponerar.

Endo är helt vattentät, men samtidigt så pass flexibel, lätt och luftig att den kan användas till både cykelturer och löprundor i ruskväder. Passformen är perfekt och jackan har flera bra lösningar: en vattentät dragkedja, en formsydd och justerbar huva, en flexibel, åtsmitande ärmöppning och en hög, stoppad krage.

Priset är högt, men jackan går också att använda både till löpning, skidåkning och till vardags.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

När på dygnet föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: