Produktinfo Vindjacka av ett vattentätt och luftigt material. Resår i huvan och i midjan. Vikt: 244 gram. Stl S–XL.

Klädd för ruskväder

Funktionella material och bra detaljer utmärker den här slitstarka vindjackan.

## The North Face Stormy Trail Jacket | |

Funktion: Vädertåligheten är utmärkt. Och huvan är den bästa detaljen.

Kvalitet: Hög kvalitet över hela linjen – från sömmar till material.

Prisvärd: Jackan är dyr även om priset försvaras av kvalitet och funktion.

Slutsats: En minimalistisk vindjacka som skyddar effektivt i ruskväder. Stormy Trail är ett av de bästa plagg vi testat på länge. Huvan är i en klass för sig vilket höjer betyget. Vi saknade dock fler detaljer som kunde berättiga det höga priset ytterligare.

Pris: 1899 kr.

www.thenorthface.com

The North Face Stormy Trail Jacket

Huvan är ett genidrag! Det beror på The North Faces nya snörningssystem, som på ett effektivt sätt gör att huvan smiter åt runt huvudet och följer varje rörelse. Ett mjukt foder runt hakan gör den övre delen av jackan komplett.

Men det positiva intrycket tar inte slut där, för Stormy Trail är också allmänt sett en mycket kompetent jacka: materialet är lätt och luftigt samtidigt som det skyddar effektivt även när det regnar. Snittet är sportigt och kroppsnära om livet och har lagom vidd över axlarna. I kombination med partier med ett mer elastiskt material så blir resultatet en optimal rörelsefrihet. Pluspoäng får också den justerbara midjesnörningen och resåren vid handlederna.

Bröstfickan är allmänt praktisk, men vi saknade en särskild ficka för mp3-spelaren. Eftersom det finns en sladdöppning för hörlurarna hade den varit logisk.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilket väder ogillar du mest att träna i?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: