Praktiska kilar De elastiska kilarna gör att västen sitter bekvämt på kroppen.

Håller dig varm inför tävlingen

Odlos väst är egentligen framtagen för längdskidåkare, men den är ett fynd för alla idrottare som behöver hålla sig varma före start.

ODLO Promo Vest | |

Slutsats: Funktionell väst som är perfekt att bära i väntan på en tävlingsstart och för att värma kroppen efter målgång. Kan även användas som ett vamare mellanlager under lugna pass. Vid intensiva träningsrundor blir däremot västen för varm.

Pris: 599 kr.

www.odlo.se

Den är egentlig utvecklad för längdskidåkare, men Vest Promo från Odlo passar för alla tävlingsidrottare som behöver hålla sig varma tills startskottet ska avlossas. Också direkt efter träning eller tävling gör västen att man kan behålla kroppsvärmen och att man slipper bli nedkyld. Västen är vindtät och fodrad med mjukt fleecematerial – en kombination som vi upplevde var mycket effektiv för att hålla överkroppen varm både före, under och efter.

Även om västen inte är gjord för ändamålet, och svettransporten då inte heller blir optimal, fungerade västen perfekt även när vi cyklade och löpte i måttligt tempo. Den höga kragen är mjuk och skön tack vare fleecefodret. Det finns också en praktisk dragkedjeflik. Bröstfickan med blixtlås är också bra.

PRODUKTINFO:

Mjuk och skön uppvärmningsväst tillverkad av polyester och elastan. Fleecefodrad.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vilken form av gruppträning föredrar du på gymmet?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: