Produktinfo Funktionella underkläder av främst polypropylen. Serien innehåller kalsonger, boxershorts, linnen och t-shirts. Färger: vit eller svart. Stl S–XXL.

Funktionella underkläder

Underplaggsserie utmärker sig med suverän komfort och överlägsen svettransport.

Gore Essential Functional | |

Funktion: Svettransporten är föredömlig – snabb och effektiv.

Kvalitet: Hela serien utstrålar kvalitet in i minsta detalj.

Prisvärd: Kläderna är inte billiga, men de kommer att användas flitigt.

Slutsats: Mjukt, mjukt, mjukt. Det är helhetsintrycket av underplaggen som ingår i Essentialserien. Alla plaggen har en genomtänkt design in i minsta detalj: t.ex. små och välplacerade platta sömmar som inte irriterar, och en förlängd rygg i tröjorna.

Pris: 300 kr.

www.gorerunningwear.com

Vi hade stora förväntningar när vi kastade oss över tyska Gore Running Wears funktionella underkläder. Gores designers brukar inte lämna något åt slumpen, och vi kunde snabbt konstatera att Essential-serien inte är något undantag.

I serien ingår underbyxor, olika tröjor och även windstopper-versioner, och alla modellerna är tillverkade av lätt polypropylenfiber. Förutom att materialet är lätt, så känns det otroligt mjukt mot huden och det absorberar ingen fukt; däremot transporteras fukten snabbt vidare till nästa klädlager. Därför känner man sig också torr på kroppen. Den sköna komforten förstärks av elasticiteten i materialet, som ger en lagom kroppsnära passform.

Underbyxorna är dock annorlunda konstruerade än tröjorna och de är rätt små i storleken, vilket gör upplevelsen mindre bra.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Tänker du på att konsumera hållbart när du köper träningskläder och prylar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: