Produktinfo I kragen finns en halvlång dragkedja som når en bit ned på bröstet, och som gör att det är möjligt att släppa in/ut luft – eller att dra upp kragen vid halsen. I de zoner där man brukar svettas mest finns ett luftigt material insytt.

För svettiga aktiviteter

En åtsittande och elastisk tröja som fick höga poäng för sin svettransport, sköna halsringning och suveräna material.

## Odlo L/S Zip Evolution Warm | |

Funktion och passform Materialet är extremt elastiskt, och därför gör det inget att tröjan sitter så pass tajt som den gör. Längden på ärmarna är väl tilltagen, vilket gör att handlederna skyddas även när man sitter framåtböjd. Den höga kragen skyddar och värmer halsen effektivt, men kan också öppnas om det blir för varmt.

Tröjan kommer bäst till sin rätt under riktigt svettiga aktiviteter. Den är inte speciellt varm utan mer designad för att ge en optimal svettransport och hålla huden torr. Materialblandningen fungerar också i verkligheten eftersom det märks tydligt hur lätt svetten förångas via de nätvävsliknande panelerna. Rörelsefriheten är utmärkt.

Slutsats: Det här är en superfunktionell tröja för högintensiv träning. Svettransporten är optimal tack vara kombinationen av inlagda nätvävspaneler och ett material som gör att svetten transporteras bort effektivt från huden. Snittet är tajt och funktionellt, vilket gör att det är ett nöje att använda tröjan under en mjuk och smidig skaljacka, eller något annat ytterplagg som tillåter en maximal rörelsefrihet.

Pris: 849 kr.

www.odlo.com

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Påverkar sommarträningen din träning?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: