Reflex Den tryckta logotypen fungerar som reflex.

Effektiv mössa för kyliga dagar

På kalla, blåsiga dagar kan räddningen vara en tunn och åtsittande mössa av det slag som kallas "beanie".

Gore | |

Slutsats: Mycket tajt sittande beaniemössa som varken irriterar eller stramar det minsta. Samtidigt är den inte tjockare än att den är ett utmärkt val på löprundan i både kallt och varmt väder.

Pris: 250 kr.

www.gorerunning.com

Ger man sig ut och springer en dag när det blåser och är kallt hinner man inte ta många steg innan man ångrar att inte mössan fick följa med. Men det kan vara minst lika irriterande att springa med en tjock och varm bomullseller yllemössa på huvudet. Sannolikheten att man blir överhettad är i varje fall överhängande.

Lösningen kan vara en tunn och åtsittande mössa, en så kallad beanie. Den enkla beanie som Gore tagit fram är ett perfekt alternativ kan vi konstatera, efter att ha använt den under många kyliga löppass de senaste månaderna.

Den utmärker sig med sitt tunna och mycket flexibla mikrofibermaterial som både värmer bra och som är luftigt och transporterar bort svett på ett effektivt sätt. Dessutom känns mössan varken stram eller irriterande på något ställe. Med andra ord: befriande enkel funktionalitet.

Produktinfo:

Töjbar löparmössa av bl.a. polyamid och elastan. Platta sömmar, reflexer fram och bak. Finns endast i en storlek.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Var föredrar du att träna?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: