Produktinfo App till smartphones; både Iphone och Android. Utnyttjar telefonens gps. Möjlighet till pulsmätning om man köper till en liten sändare och ett pulsbälte.

Lite för enkel app

Garmins tränings-app till smarta mobiler är inte alls lika bra som konkurrenternas appar.

## Garmin Fit App | |

Funktion: Har inte lika många funktioner som andra liknande appar.

Användbarhet: Logiskt uppbyggd och lätt att navigera runt i.

Prisvärd: Ja, 7 kronor kan inte anses vara dyrt.

Slutsats: Garmins app är inte lika avancerad som t.ex. motsvarande app från Endomondo, och man saknar fart- och distansmeddelandena i hörlurarna. Om man för över träningspassen till Garmin Connect, så får man dock reda på de parametrarna automatiskt.

Pris: 7 kr.

www.garmin.com/apps

Garmin Fit App

Gps-specialisten Garmin har släppt en app som förvandlar en smart mobil till en löparklocka. Appen använder mobilens inbyggda gps för att mäta hur långt och snabbt man cyklar eller löper. Efter ett träningspass laddas datan automatiskt till Garmins träningssajt, Garmin Connect. Integrationen med Garmin Connect är också appens bästa sida.

Så om man redan använder Garmin Connect, och kommer att fortsätta göra det, är Garmin Fit en bra och enkel lösning. Men annars är appen inte särskilt avancerad. Man misstänker nästan att gpsjätten vill att den ska vara så enkel som möjligt för att den inte ska konkurrera med deras löpklockor.

Det finns t.ex. ingen röst som meddelar tempo och sträcka, vilket nästan är standard i träningsapparna.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: