Stort test av 18 träningsappar Ladda ned och ta del av det stora testet.

Funktionella träningsappar

Det finns en ocean av träningsappar. De bästa apparna gör att din smarta mobil blir till en avancerad träningsklocka eller till en personlig tränare. De sämsta apparna är däremot inget att ha. Vi har valt ut de bästa.

18 januari 2013

Det kan vara svårt att hitta rätt träningsapp. Det stora utbudet innebär en ocean av valmöjligheter, vilket kan vara förvirrande. Våra testare kunde också konstatera att marknaden med appar inte hittat sin rätta form ännu. Det liknar vilda västern utan regler eller konventioner. Det finns få etablerade aktörer och många appar har utvecklats av amatörprogrammerare.

Nike+ Training är en utmärkt fitness-app med ett omfattande innehåll av övningar och en rad instruktiva videoklipp med tillhörande speakerröst. Det finns dock ännu bättre appar när det handlar om att förmedla bra instruktioner till fitnessövningar.

Läs också: Bra app-tillbehör

Ladda ned vårt stora test med 18 appar här under, och se vilken vi har utsett till vinnare. Se också vilken app du ska välja om du vill mäta och registrera data från din löprunda eller din cykeltur.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: