© Colourbox

De bästa apparna

Vilka appar är bäst när det handlar om träning och hälsa? Det finns ett otal appar därute och här har vi valt ut några av de bästa. Håller du med?

7 mars 2012

Nike Boom

Din personliga tränare i mobilen. Med den här appen kan du lyssna på dina favoritlåtar, få information om dina mellantider och ta del av motiverande hejarop från kända idrottsstjärnor. Du kan också få kommentarer från dina vänner på Facebook medan du tränar.

Sleep phase

Den här appen gör att du vaknar upp fylld av energi. Appen registrerar din sömn och väcker dig när du befinner dig i den lätta sömnfasen (inom en tidsrymd på 30 min. som du själv har valt). Mikrofonen i din telefon känner igen sömnfaserna på dina andetag.

Nike+

Håller koll på dina träningspass – både inomhus och utomhus – och använder telefonens GPS för att hålla koll på sträckan, farten och distansen samt registrerar dina framsteg. Dessutom kan du utmana dina vänner eller dela med dig av dina prestationer. Du kan också få uppmuntrande kommentarer medan du tränar.

Ipushups

Bygg en snygg och trimmad överkropp utan ett enda redskap. Du använder uteslutande kroppsvikten under 10 minuters målmedveten träning varannan dag. Programmet är anpassat till en 8-veckorsperiod.

Löparappen

Löparappen är den första appen på svenska för löpare. Med den kan du enkelt mäta dina löprundor och hålla koll på alla träningspass. Rundorna och träningen kan sedan föras över till www.jogg.se.

Håller du med?

Har du hittat några andra appar som du tycker är bra? Skriv i såna fall en kommentar och dela den med oss andra.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Vad gillar du att lyssna på när du tränar?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: