Produktinfo: Sportglasögon med självanpassande, reptåliga glas. Tre glas, putspåse och hårt skal medföljer. Svart, vit eller röd. Stl: M, L.

Sportglasögon - skyddar bra mot vårsolen

Spirit Vautron V2 är ett par sportglasögon med utmärkt passform som kommer allra bäst till rätt i sol och på snö.

## Casco Spirit Vautron V2 | |

Slutsats: Glasögonen fungerar lika bra som ett skydd mot sol, vind och kyla som mot snö. Det breda och mjuka nackbandet håller glasögonen på plats utan att något skaver mot huvudet. Priset är dock i högsta laget och motsvarar inte riktigt kvaliteten.

Pris: 1 945 kr.

www.bjsport.se

Ska man träna utomhus i den förrädiskt starka vårsolen så är det viktigt att skydda ögonen. Det gäller särskilt om det ligger snö kvar på marken då det finns risk att bli bländad när man tar en skidtur i fjällen, kör mtb i terrängen eller joggar på vårisen.

Spirit Vautron V2 är ett par sportglasögon med utmärkt passform som kommer allra bäst till rätt i sol och på snö. De tre olika glasen och den smarta skärmen gör att bågen skyddar ögonen även när vädret slår om och det börjar snöa eller regna.

Trots att modellen kan verka klumpig så är ventilationen riktigt bra. Vi använde bågen under både lugna och tuffa aktiviteter och glasen immade aldrig igen. Men priset är lite väl högt!

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: