Produktinfo Kort skidhandske med blandning av impregnerat oxoch getskinn. Avtagbart innerfoder av ull och kort neoprenmanschett.

Varm och lyxig skidhandske

Kaj & Sverre-handsken är en riktig höjdare!

Hestra Kaj og Sverre Pro | |

Slutsats: En handske av bästa tänkbara material med mycket snygg design och många praktiska detaljer. Freeride-stjärnorna Kaj och Sverre har delat med sig av sin långa och breda erfarenhet och resultatet har blivit en riktigt funktionell handske.

Pris: 900 kr.

www.hestragloves.se

Låt oss säga det direkt: Kaj & Sverre-handsken är en riktig höjdare! Passformen och det otroligt mjuka skinnet i handflatan ger en rätt så unik rörelsefrihet och en riktigt bra känsla. Trots det är handskens värmeförmåga riktigt bra.

En del handskar med samma känsla blir ofta kalla, eftersom de sitter tajt och därför inte isolerar tillräckligt bra. Hestras mjuka innerhandske av ull gjorde att vi inte hade några problem att hålla värmen – inte ens när vi stod stilla i tio minusgrader. Det mjuka, impregnerade lädret är av utmärkt kvalitet.

Lädret visade sig också vara mycket slitstarkt även när vi höll fast i de skarpa skidkanterna. Det brukar i vanliga fall kunna nöta på handskarna.

Läs också

Kanske är du nyfiken på ...

Hur ofta springer du UTAN gps-klocka?

Vi rekommenderar

Hittade du inte det du söker? Sök här: